Outplacement og karriererådgivning

En ny begyndelse

Alle virksomheder kan komme i en situation, hvor medarbejdere skal opsiges. I den situation er det vigtigt, at tage hånd om alle berørte parter.  Den opsagte medarbejder. Den leder, der skal opsige, og ikke mindst de medarbejdere, der måtte blive tilbage.

 

Begyndelser og afslutninger er en fast bestanddel af alle virksomheder og ansættelsesforhold. Det vigtige er hvordan man håndterer overgangene.

Fra opsigelse til ny ansættelse.

Det er en strategisk beslutning, at tilbyde outplacementforløb til opsagte medarbejdere. Investeringen indeholder flere positive elementer. Udover at bidrage til at gøre en svær situation mindre sårbar for den opsagte, så er der også langsigtede gevinster at hente:

 

 • Synlig repsekt for både medarbejder og leder ved selve opsigelsen
 • Synlig omsorg for medarbejdere gennem hele ansættelseforholdet
 • Forbedret employerbranding
 • Et aktivt bidrag til at sende den opsagte godt videre

 

Delelementer:

Alle outplacementforløb bliver individuelt tilrettelagt og giver dermed de bedst mulige forudsætninger for at komme godt videre i arbejdslivet for den enkelte deltager.

 

Som udgangspunkt kan et forløb indeholde følgende delelementer:

 

 • Personlig rådgivning, sparring og coaching
 • Afdækning af kompetencer og konkretisering af ønsker for fremtiden
 • Personlighedsanalyse (IPA Nordic)
 • Hjælp til CV og ansøgning
 • Optimering af LinkedIn profil
 • Samtaletræning for interview
 • Kortlægning af netværk og mulige virksomhedskontakter
Kom igang med outplacement

Er du Virksomhed eller organisation?

Står du overfor en eller flere opsigelser, og vil du høre mere om mulighederne for at tilbyde outplacementforløb?

 

Hvis det er tilfældet, så er du altid velkommen til enten at ringe eller skrive til os for at høre nærmere om Jeres muligheder. Vi kan både tilbyde individuelle forløb fra gang til gang, eller skræddersy rammeaftaler for hele virksomheden. Vi arbejder sammen med erfarne og dedikerede ouplacementkonsulenter i hele landet.

 

Ring til: Mads Peter Østergaard på +45 2170 9508
Skriv på: mads@graenseland.com

Er du privatperson?

Har du fået bevilget et outplacementforløb? Ofte må du selv bestemme hvem du vil bruge som outplacementrådgiver. Hvis det er tilfældet, så er du altid velkommen til enten at ringe eller skrive til os for at høre nærmere om dine muligheder. Det er helt uforpligtende, og vi starter altid med at afstemme forventninger og gensidig ‘match og kemi’ mellem dig og din personlige rådgiver.

 

Ring til: Mads Peter Østergaard på +45 2170 9508
Skriv på: mads@graenseland.com

Karriererådgivning

Karriererådgivning kan i mange situationer være et virksomt bidrag til øget motivation og arbejdsglæde.

Det kan være at du har brug for at sætte en ny retning og perspektiv på den lange bane. Det kan også være at du gang på gang oplever at ‘noget’ spænder ben for dig i arbejdslivet.

Professionel karriererådgivning kan være med til at løsne op for det, der måtte drille. Ved at sætte fokus på ønskerne til dit fremtidige arbejdsliv kan du bedre fokusere og opnå målene. Også selvom de ikke er lige rundt om det næste hjørne, men måske kræver langsigtet planlægning.

Fleksibel prismodel


 

Vi arbejder med en prismodel, der løbende tilpasses dig og din virksomheds udviklingsbehov.

Vi mener, at en sund kombination af fleksibilitet og gennemsigtighed er vigtige parametre, når du skal vælge outplacementpartner.

Supervision og Coaching

Måske kan du også være interesseret i Psykodynamisk Coaching eller supervision. Læs mere om emnet her: Supervision og Coaching.