Organisationspsykologisk rådgivning

Undestøt ledelsen i Jeres virksomhed gennem Psykodynamisk organisationsforståelse.

 

  • Forstå bevidste og ubevidste dynamikker i organisationen
  • Skab forståelse og klarhed over gruppedynamiske problemstillinger
  • Få udviklet konkrete interventioner
  • Understøt ledelesen i det daglige arbejde

Organisationspsykologisk rådgivning

Vi arbejder med organisationsudvikling på flere områder – udgangspunktet er at skabe en virksomhed der fungerer optimalt i en omskiftelig verden, hvor hele organisationen skal være i stand til at arbejde med markedets skiftende krav.

 

Vi arbejder med udgangspunkt i en psykodynamisk systemteoretisk forståelse af at organisationer, hvor der både skal tages højde for det målrationelle og det psykodynamiske felt. I det målrationelle felt arbejder vi med at forstå organisationen som et system der er styret af hovedopgaven, mål, strategier, strukturer, formelle roller, ressourcer etc. I det psykodynamiske felt arbejder vi med ubevidste processer på både individ og gruppeniveau, følelser, fantasier, ambitioner, konflikter mm.

Det betyder helt konkret at vi tager organisationsudviklingen alvorligt. Både i forhold til det der foregår over overfladen, men også i forhold til det der foregår under overfladen.

 

  • Organisationsdesign
  • Lederudvikling
  • Medarbejderudvikling
  • Kompetenceudvikling
  • Reflekterende grupper

 

Én ting er dog sikkert. Organisationsudvikling er en kontinuerlig proces.

Kontakt os på:

Mads Peter Østergaard

Telefon: +45 2170 9508

Mail: mads@graneseland.com

Organisationskonsulent, som i mere end 20 år har arbejdet med ledere og medarbejdere i mindre og mellemstore virksomheder inden for det private erhvervsliv. Med en Master i Organisationspsykologi (RUC), en HD  – Organisation (Aarhus BSS) og sin langvarige erfaring er Mads en vellidt og erfaren konsulent der altid sætter relationer, tryghed og tillid øverst på dagsordenen.

Fleksibel prismodel


 

Vi arbejder med en prismodel, der løbende tilpasses dig og din virksomheds udviklingsbehov.

Vi mener, at en sund kombination af fleksibilitet og gennemsigtighed er vigtige parametre, når du skal vælge udviklingspartner.

 

Vores timepris er: DKK 1.200,- Ekskl. moms

Større projekter og forløb efter nærmere aftale.