Ledige stillinger – åbne opslag

Nedenfor kan du se de stillinger vi pt. arbejder med at besætte. Vi arbejder både med klassisk rekruttering, hvor stillingerne bliver slået op nedenfor, samt med rekruttering som Ekstern HR partner, hvor stillingerne primært besættes via vores kunders platform. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil drøfte dine muligheder for at udvikle netop din karriere.

CV-Bank

Mange af de opgaver som vi løser, besætter vi uden om de gængse annonceringskanaler. Hvis du gerne vil komme i betragtning til nye spændende stillinger, opslåede som u-opslåede, så er det en god idé, at oprette dit CV i vores CV-bank.

 

Når der opstår en ny spændende mulighed, som matcher dine ønsker og kompetencer, så tager vi fat i dig. At blive optaget i CV-Banken er fuldstændigt fortroligt og anonymt, og vi videregiver kun dine oplysninger, når det er fuldstændigt afstemt med dig.

 

Du har altid mulighed for at få oplyst hvilke informationer der er gemt om dig – og skulle du ønske at få slettet dit CV igen, så er du altid velkommen til at tage fat i os. Det kan du gøre på mail: mads@graenseland.com

Business Development Manager

Vil du være med til at udvikle den kommercielle side af en af verdens førende producenter af stub- og rodfræsere på et globalt marked?

 

Som ‘Business Development Manager’ varetager du, I tæt samarbejde med ledelsen salgsfunktionen fra A-Z. Du er med til at identificere og udvikle nye forretningsmuligheder på et globalt marked, samtidig med at du er den der sikrer, den daglige ordrehåndtering i salgsafdelingen.

Vidste du, at du også kan få karriererådgivning? Ring til os og hør mere, hvis du gerne vil godt videre i dit næste job.